Detay Aydınlatma Light+Building Autumn Edition 2022'de yerini aldı

1993 yılında İstanbul'da kurulan aydınlatma armatürü üretimi, ihracatı ve projeleriyle hem yurtiçi hem de yurtdışında başarılı işlere imza atan Detay Aydınlatma, 2-6 Ekim 2022 tarihleri arasında Almanya Frankfurt'ta düzenlenen Messe Frankfurt - Light + Building Fuarı'ndaydı. Profesyonel satış ekibi ve güçlü ekibiyle üretimin yanı sıra proje çalışmalarıyla da adından söz ettiren Detay Aydınlatma, geniş ürün yelpazesiyle fuarın ilgi gören standlarından oldu. Yol aydınlatma, projektör, endüstriyel aydınlatma ve modern şehir aydınlatma alanlarında birçok ihtiyaca cevap veren ürünleriyle başarılı bir fuarı geride bıraktı. 

Detay Aydınlatma Genel Müdürü Veysi Aykal, fuarın yoğun bir katılımla gerçekleşmesinin yerli ve yabancı üreticilerinin, ürünlerin yakından incelemek ve detaylı bilgi almak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. 

Fuar ziyaretçilerinden aldığı pozitif dönüşlerle bu yıl birçok fuarda adından başarıyla söz ettiren Detay Aydınlatma, gelecek yıl için hem yurtiçi hem de yurtdışında gerçekleşecek olan fuar organizasyonlarında şimdiden yer alacaklarını belirtti.